Masya Allah..romantisnya..sekali imbas macam Dato Siti Nurhaliza pulak Ruby ni. ??? Semoga urusan anda dipermudahkan.

Siapa yang tak kenal Lan pet pet? Orang akan panggil Wahid Senario, Azlee Senario, Apek Senario, tapi hanya ada seorang sahaja Lan pet pet. Sebelum menempa nama di dalam Senario lagi, Lan sudah pun terkenal di kampungnya.

Menamatkan zaman bujang bersama adik Rozita Che Wan, Ruby pada tahun 2008, pasangan ini dikurniakan 3 orang cahaya mata. Selepas itu, perjalanan seni Lan agak perlahan kerana tumpuannya dan isteri lebih kepada bidang perniagaan.

Terbaru melalui update terbaru Ruby Che Wan, pasangan bahagia ini mendapat peluang untuk mengerjakan ibadah haji pada tahun ini. Dan yang paling menariknya, tarikhnya sama dengan ulangtahun perkahwinan mereka.

Alhamdulillah… Ini hadiah dari Allah mendapat panggilan Haji pada hari Ulangtahun Perkahwinan kami.
Hari ni kami berangkat ke Tanah Suci menunaikan Haji 2017.
Dikesempatan ini, saya bersama isteri memohon AMPUN dan MAAF sekiranya ada keterlanjuran dan kekhilafan melalui perbuatan mahupun lisan yang pernah kami lakukan selama anda mengenali kami…??
.
Mohon doakan kami selamat pergi dan balik, di kurniakan kesihatan yg sempurna dan kekuatan Rohani dan Jasmani sepanjang menunaikan segala ibadah dan ziarah dan memperoleh Haji mabrur serta Redha Allah swt.??
.
Insya Allah kami akan doakan kesejahteraan dan kebaikan utk Seluruh Umat Islam sedunia. Semoga Allah menjemput anda yg belum menunaikan Haji pd thn akan dtg insya Allah. ??
.
Labaikallah …

Sumber : Blogfadah sempoi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *