Salam min..

Maaf jika cerita saya keterlaluan. Kisah saya macam ni. Saya dan wife baru kawin 8 bulan. Kenal kat kolej. Dia memang cantik manis. Semalam buat air mata jantan saya jatuh sebab terjumpa memori kad dan pasang dekat phone saya.

Sebab saya guna phone baru, saya guna jela apa yg ada.Ingatkan adik saya yang punya.Sekali tengok ada dua video. Itu wife sy tengah kena game dengan dua orang jantan saitan.Jantung saya macam nak luruh min. Satu lagi wife sy tengah b***j** sorang jantan lain pulak dasyat wife saya. Dulu masa kenal sy tak tau cerita lama dia.

Tapi pada malam pertama sy dah tau dia dah longgar dan itu adalah perjanjian aku dan dia takkan ungkit kisah silam. Tapi video itu buat aku rasa macam nak mati. Wife sy kena g*ngb*ng. Kena kenduri kata budak melayu.

Yang paling aku sedih dalam video tu jantan setan tu kata. “Wey memang best la dia ni buat lauk” Terus mereka gelak-gelak menyirap darah aku. Pastu mereka kata “Semalam lagi sempoi sampai empat orang”

M*l*cet beb!! Aku memang teringat dari semalam ayat tu aku dah tak pergi kerja dua ari.aku resah. Aku tinggal kan bini aku dia wasap aku.aku screen short dan dia kata sori. Itu kisah lama.

Macam mana min aku dah tak ikhlas nak jumpa wife aku.

Sumber : KRT