Selalunya kita yang nak kena buat temujanji kalau nak jumpa orang-orang besar macam artis dan pemain bola sepak sebab bukan senang nak jumpa kan? Kadang tu kalau ada meet & greet pun belum tentu dapat ambil gambar sebab ramai lagi berderet beratur.

Tapi seorang budak lelaki 14 tahun ni memang lain macam sebab semua selebriti Hollywood kena buat temujanji kalau nak jumpa dia. Siapa dia? Ini bukan gambar edit.

Ni lah Rashed Belhasa, anak lelaki kepada seorang ahli perniagaan pembinaan di Dubai, Saif Ahmed Belhasa.

Ini gambar dia bersama kereta miliknya ferrari disaluti Louis Vuitton print. Jeles tak?

cun melecun!

Bukan sahaja diatas jalan dia penuh dengan gaya. Naik kapal terbang pun sentiasa 1st class!

Rashed a.k.a moneykicks memang sentiasa busy tapi bukan busy sebab belajar tau. Dia ada perniagaan sendiri dan jenama fesyen sendiri. Jadi mana-mana selebriti yang ke Dubai mesti singgah di rumahnya. Wow!

Bergambar kenangan bersama Shah Rukh Khan

Saat dia ‘show off’ koleksi peribadi kasut sneaker beliau kepada Wiz Khalifa

Bermanja dengan Orang Utan bersama Jackie Chan

Melepak dengan Salman Khan


Gambar bersama Christiano Ronaldo pun ada.

Paris Hilton pun bergmbar bersama beliau.

Dasyat budak ni. Beruntung dapat hidup dalam kemewahan pada usia yang muda.