Salam admin, ni fake acc saya tapi tolong hide jugak ya.

Saya bercinta dengan suami org, salah ke saya bercinta dengan suami org? Kami kenal sejak Dec 2016 smpi lah sekarang kami msih berhubungan. Kami pernah putus juga spjg perkenalan puncanya dari isteri kekasih saya, rumah tangga dorang memang dah bergoyang sebelum munculnya saya, dorang pernah bercerai pada July 2017 dan rujuk semula akibat isteri kekasih saya yang terlalu mengongkong suaminya, pergi mana kena report, call setiap kali sampaikn satu tahap isterinya call semua kwn2 utk check out suaminya.

Tapi selepas saya muncul dalam hidupnya pada December kekasih saya berubah dia mula ceria, mesra sebab dia merasakan tenang dgn saya xseperti isterinya yang sering berfikir negative dari positive. Kekasih saya seorang Personal trainer dan situ juga kami berkenalan tetapi isterinya mpunyai cemburu yg melampau sampikan tidak fhm tugas seorang Personal trainer berbeza dengan saya sebab saya faham dgn dunia kekasih saya.

Isterinya sering tuduh melulu tanpa usul periksa sehinggakan perbuatannya memalukn suaminya dengan menyerang suaminya semasa mengajar ank2 buahnya. Bagi saya, lelaki ini pantang dicabar dan mereka x suka dituduh ats kslhn yg mereka xbuat, disebabkn tuduhan itu, mereka pasti tercabar dan benar2 melakukanya.

Sampai sekarang isterinya masih menganggu saya bahkan dia pernah ke tempat kerja saya, saya pernah untuk larikan diri, putuskan hubungan dengan kekasih saya tetapi wlpun sy tukar num sekali dia masih dtg cari saya melalui kwn2.

Kekasih saya tak dapat lupakan saya dan tidak mahu kehilangan saya tapi pada masa yg sama dia takut akn ugutan isterinya, sebab sblum ni hmpir beberapa kali mereka buka fail penceraian semula tetapi ada saja halangan yg akn dilakukan isterinya agar mereka tidak berpisah hinggakn sanggup bunuh diri.

Saya minta sgt pendapat warga KRT adakah saya perlu tunggu dia lagi sebab saya bagi peluang sehingga hujung tahun ini saja tetapi pada masa yg sama saya tertekan dgn gangguan isteri.

Apa pendapat anda ? Salah tak dia nak bercinta dengan suami orang ?

Korang tolong ler jawab yer. Admin kalau jawab kang lain jadinya.. Kalau ikutkan geram je bila baca luahan perasaan ini. Macam dah habis lelaki dalam dunia ni. Camne lah tue …

Sumber : Kekasih Jiwang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *