Pelakon remaja, Eyka Farhana sering menjadi perhatian masyrakat dek kerana wajahnya yang seiras akstress Nur Fazura dan Juliana Evans. Sering berkongsi gambar di laman sosialnya. Eyka atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi mula menceburi industri hiburan pada usia 16 tahun menerusi drama Gemilang dan memegang watak pelakon pembantu.

Namanya mula dikenali ramai apabila banyak tawaran daripada pihak produksi dan wajahnya sering menghiasi kaca televisyen. Memiliki 900,000 orang pengikut di Instgram, Eyka sering berkongsi gambar di laman sosialnya itu dengan gayanya yang tersendiri.

Terbaru, beliau telah memuat naik sebuah gambar di akaun Instagramnya untuk mempromosikan sebuah produk deodorant. Namun, dek kerana gambarnya itu, rata-rata netizen telah mempertikaikan cara beliau mempromosikan produk itu yang agak keterlaluan sehingga jelas kelihatan bawah lengannya (ketiak).


Menerusi gambar yang dimuat naik Eyka, beliau hanya ingin mempromosikan produk penjagaan bawah lengan. Namun, terdapat netizen telah meninggalkan komen dalam ruangan gambar tersebut yang berbaur luc@h dan mengg0da.

Komen netizen.

Sumber : Eyka Farhana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *