Hahaha lucunya lihat gelagat mereka. Eira Syazira Baru Fefeeling Nak Cantik Tiba-Tiba Pak Azad Datang Tonyoh Kepala Dengan Anggur. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info mengenai anggur: Anggur adalah buah anggur anggur berkayu. Anggur boleh dimakan mentah, atau digunakan untuk membuat wain, jus, dan jeli / jam. Anggur datang dalam pelbagai warna; merah, ungu, putih, dan hijau adalah beberapa contoh.

Hari ini, anggur boleh menjadi tidak berbiji, dengan menggunakan mesin untuk melebarkan buah. Anggur liar sering dianggap sebagai rumpai kacau ganggu, kerana mereka meliputi tumbuhan lain dengan pertumbuhan yang biasanya agak agresif.

Botanikal, mereka kecil, beri bulat yang tumbuh di dalam kelompok di atas pohon anggur berkayu dan berdaun dari genus, Vitis. Hari ini, mereka ditanam secara meluas di kebun dan kebun anggur yang diawasi di seluruh dunia.

Anggur adalah salah satu buah-buahan yang paling popular di kalangan kerap memaparkan buah-buahan meja, anggur dianggap sebagai “ratu buah-buahan” sejak zaman dahulu. buah-buahan kecil ini dari Eropah dan Mediterranean berasal dari gudang yang banyak mempromosikan fitonutrien kesihatan seperti antioksidan polifenol, vitamin, dan mineral.

Tidak hairanlah kenapa begitu banyak daripada kita sering memasukkannya dalam diet kita; sama seperti buah-buahan meja yang segar, buah-buahan kering (kismis), jus, atau hanya dalam salad!

Info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Eira Syazira Baru Fefeeling Nak Cantik Tiba-Tiba Pak Azad Datang Tonyoh Kepala Dengan Anggur
Sila tonton video Penuh:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *