Setelah berperang dengan isu dan kontroversi mengenai hal rumahtangganya yang roboh, kini Bella meneruskan kehidupannya sepeerti biasa. Apatah lagi, kini bulan Syawal, semakin berseri-seri wajah Bella Dally.

Dalam videonya itu dia hanya membuat mimik muka dan menggunakan pergerakkan tangan sahaja namun perkara tersebut telah mengundang kritikan daripada netizen.Baru-baru ini, Bella telah mearik perhatian netizen dengan memuatnaik satu video di mana dia membuat mimik muka menggunakan lagu popular ‘Lagi Syantik’. Video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen pendeknya

Rata-rata netizen yang menonton video ‘Lagi Syantik’ versi Bella Dally telah memberikan pelbagai reaksi dan komen di laman Instagram miliknya. Ada netizen yang memberikan komen positif seperti memuji muka Bella cantik dan comel. Namun, ada juga netizen yang terkena kejutan budaya dan memberikan komen kritikan terhadap Bella. Malah, ada netizen yang marah dengan Bella supaya jangan menggedik hanya kerana dia seorang janda.‘Lagi Syantik’ versi Bella Dally, comel habis…

Jumping on the bandwagon! 🤪 #syantiksyantik

A post shared by Bella Dally (@belladally) on

Stress tengok, nak jugak buat mimik macam muka dan bibir…

Single macam ni pulak, jangan jadi gedik…

Kesunyian lah tu, nak gembirakan hati…

Memang cantik, cute, culture shock…

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Kisahdunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *