Keluarga yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan ini, siapa lagi kalau bukan Datuk Aliff Syukri yang merupakan usahawan terkenal bahkan acapkali menerima kritikan daripada netizen tapi ia tidak menghalang Aliff untuk terus berkongsi perkembangannya kepada netizen.

Namun begitu, isteri kepada Datuk Aliff turut dikenali dengan sifat sempoinya iaitu Datin Shahida dengan Aliff sememangnya membuatkan ramai yang memuji kerana melihat kemesraan dan kasih sayang yang terjalin antara mereka yang dikatakan mereka pasangan yang saling melengkapi antara satu sama lain.

Datin Shahida turut dikenali sebagai isteri yang sempurna buat Datuk Aliff yang dikatakan mempunyai perangai yang berbeza tapi saling melengkapi antara satu sama lain. Bahkan ramai yang mengatakan Aliff beruntung dapat isteri seperti Datin Shahida.

Malah menerusi video terbaru yang dimuat naik oleh Datuk Aliff dilaman sosial Instagram miliknya, membuatkan rata-rata terhibur dengan tindakan Datin Shahida apabila memberi reaksi terhadap telatah Datuk Aliff menerusi video tersebut yang sedang berkongsi jenama ‘ootd’ dan video ini telah mendapat lebih 800k tontonan daripada netizen.

Datin ni best la..sempoi bak hang..

Aku sorang jeke fokus muka datin?

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : KisahDunia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *