Viral! Kelakar Awek melatah ketika menyanyi.. Sampai sendiri ketawa tak berhenti-henti.. Hahaha!! menangis aku gelak.. Netizen: “sedap dorg nyayi layan, part kuar suara melatah memang kelakar..” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Dalam kehidupan seharian kita, memang perlu ketawa lebih baik supaya tidak bosan. Keseronokan adalah bahagian utama kebiasaan semula menguatkuasakan. Dari perspektif evolusi biologi, orang mahu melakukan perkara kerana ia menyeronokkan.

Apabila anda merasa seperti sesuatu yang menyeronokkan, itu adalah kerana anda memenuhi keperluan asas manusia anda. Parti adalah menyeronokkan kerana anda ikatan dengan orang lain (jika ia adalah parti yang baik) dan ikatan dengan orang adalah penting untuk bertahan hidup.

Orang mahu berada di sekeliling orang yang suka berseronok. Mengapa anda berfikir untuk setiap iklan yang anda lihat, orang yang menggunakan produk atau melakukan tindakan, mempunyai senyuman yang besar di wajah mereka dan kelihatan seperti mereka mempunyai masa hidup mereka.

Bersenang-senang menarik orang, dan apabila anda membawa orang ke dalam keseronokan anda, anda lebih bersenang-senang kerana anda ikatan dengan mereka.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat dan pandangan semata-mata. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Viral! Kelakar Awek melatah ketika menyanyi.. Sampai sendiri ketawa tak berhenti-henti.. Hahaha menangis aku gelak.. Saksikan

Sumber: caraanak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *