“Pop like this la baru betui hahahaha best jugak benda alah ni..”. Habis pusing satu kepala nak tengok tarian baru Pak Azad ni kan. Sungguh menghiburkan. Sila lihat video penuh dia akhir artikel.

Pak Azad juga banyak buat review produk-produk kecantikan, dan kali ni pak azad promote iPhone murah pula.

Produk kecantikan, boleh jadi putih ke Pak Azad

#gelekitiknila @eirasyaziraofficial 🤗

A post shared by Pak Azad KingSmaN (@azadsyazirarose) on

Video spontan je sekali dengan latar belakang muzik, memang best je pak azad ni kan. Jom kita lihat apa kata netizen.

Kena la suara dan muka

Tak hairan lagi nama Pak Azad dengan jenaka dan lawak nya di laman instagram. Siapa yang tidak kenal dengan pasangan bahagia ini, jika dilihat telatah Azad Jasmin atau lebih mesra digelar sebagai Pak Azad pasti ramai yang tidak kering gusi ketawa.

Namun, ramai yang mengatakan pelakon Eira Syazira sangat bertuah kerana memiliki suami yang kelakar seperti pak Azad. Malah pasangan ini dikurniakan tiga orang anak perempuan dan salah seorangnya bernama Ammara turut dikenali ramai kerana sering diusik oleh ayahnya itu.

Pop like this la baru betui hahahaha best jugak benda Alah ni

A post shared by Pak Azad KingSmaN (@azadsyazirarose) on

Semoga Pak Azad sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Instagram Azad Syazira Rose via soyalemon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *