Sebak Bila Melihat Si Ibu Menatap Wajah Anaknya, Adam Rayqal Untuk Kali Yang Terakhir. Netizen: “Sebak…bergenang airmata…moga ibu bapa adam tabah dn kuat…

alfatihah buat arwah adam…moga tenang d sna ye syg…” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Salah satu trauma yang paling dapat dibayangkan adalah apabila ibu bapa perlu berurusan dengan pemergian selamanya seorang anak.

Menghasilkan tekanan yang lebih besar daripada berurusan dengan kehilangan ibu bapa atau pasangan, kehilangan kanak-kanak sangat traumatik kerana ia sering tidak dijangka dan juga melanggar perintah biasa perkara di mana anak itu dijangka mengebumikan ibu bapa.

Pukulan emosi yang dikaitkan dengan kehilangan kanak-kanak boleh membawa kepada pelbagai masalah psikologi dan fisiologi termasuk kemurungan, kebimbangan, gejala kognitif dan fizikal yang dikaitkan dengan tekanan, masalah perkahwinan, peningkatan risiko untuk bunuh diri, rasa sakit dan rasa bersalah.

Namun, trauma yang dikaitkan dengan kehilangan anak, sama ada kepada keganasan atau penyakit, pastinya akan membawa kepada masalah kesihatan fizikal dan mental yang membahayakan.

Ketika orang dewasa semakin tua, kemungkinan hidup anak-anaknya secara perlahan menjadi kenyataan yang menyedihkan bagi banyak orang.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Sebak Bila Melihat Si Ibu Menatap Wajah Anaknya, Adam Rayqal Untuk Kali Yang Terakhir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *