Jutawan kosmetik yang terkenal Dato Aliff Syukri memang glamour sekarang maklumla baru mendapat cahaya mata baru. Namun beliau kadang kadang seringkali membuat aksi lucu dan buat orang terhibur dan kadang kadang penuh kontroversi tapi ada juga kebaikan disebalik itu.

Pasangan bahagia..

Kebelakangan ini pasangan suami isteri, Dato Aliff Syukri dan Datin Shahida sering menjadi tumpuan netizen di laman instagram mereka. Dato Aliff memang terkenal dengan seloka sepontan dan selalu bersahaja dalam melakukan aktiviti hariannya. Selain kelakarnya ada diselitkan kebaikan yang beliau lakukan dan terkini beliau membuat kejutan pada isterinya dengan membeli hadiah yang mahal mahal pada Datin Shahida.Inilah katakan menjaga kerukunan rumahtangga selain menambat hati isteri.Mungkin salah satunya mengenang jasa isteri yang ta ternilai dengan melahirkan anak selama 9 bulan dalam keadaan payah.

Datin Shahida selamat melahirkan anak lelaki baru baru ini yang diberi nama Yusuf Al Qardawi.

Apa kata netizen:

Untunglah dapat suami macam dato’

Love sangat tengok suami yang sayang isteri…

Semoga bahagia dunia akhirat…

[VIDEO] “Yusuff Alqadri… Alaa Lebih Kurang Lah” -Berbelit Lidah Dato Aliff Syukri Sebut Nama Anak Bikin Netizen Terhibur

Dato’Aliff Syukri seorang jutawan kosmetik yang tidak asing lagi di Malaysia, terkenal dengan sikap ramah dan lawak seperti di laman instagramnya.

Isteri kepada usahawan dan penyanyi Datuk Seri Aliff Syukri iaitu Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid selamat melahirkan bayi lelaki seberat 3.15 kilogram pada Isnin, 25 Jun lalu.

Siapa yang tidak teruja dan gembira untuk menyambut kehadiran orang baru dalam keluarga terutamanya cucu kesayangan yang telah menanti sejak sekian lama dahulu.

Terbaharu, beliau telah memuatnaik satu video melayan karenah anak-anaknya Yussof dan Qadejah selepas pulang dari kerja. Video tersebut mendapat perhatian netizen kerana tidak tahan melihat telatah Dato Aliff Syukri yang berbelit lidah menyebut nama anak bongsunya, Yusoff Al Qadrawi.

Walaubagaimanapun isteri beliau yang sedang merakam video tersebut terus memperbaiki sebutan nama anaknya itu.

Hampir 70K tonton video Dato Aliff Syukri

sampai jee rumah habis abah kiss yusoff..

A post shared by @yusoffalqardawi (@yusoffalqardawi) on

Lawak lah tok…

Bagus balik kerja terus layan anak…

Ceria pagi saya…

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: soyalemon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *