Pelakon kacak dan berbadan tegap, Hafreez Adam yang merupakan hero bagi drama yang berjudul Monalisa semakin bahagia bersama kekasih tercinta iaitu selebriti terkenal Zara Zya. Pasangan kekasih bagai pinang dibelah dua ini merupakan pasangan yang kuat menyakat namun masih kekal romantik.

Terbaru, Hafreez Adam ada berkongsi satu video di laman Instagram miliknya ketika dia, Zara Zya, dan Mona Allen sedang membuat penggambaran drama Monalisa bagi episod yang terakhir. Lucunya, dalam video tersebut mimik muka Zara Zya nampak ‘win’ sangat bila Mona Allen sandarkan kepalanya di bahu Hafreez. Pada mulanya ingatkan hanya berdua sahaja, namun rupa-rupanya bertiga.

Tergelak Hafreez dalam video tu. Tersengih ja bila Zara Zya buat muka tak puas hati. Hafreez telah memuatnaik video tersebut beserta dengan emoticon acah-acah sedih.

Pelbagai reaksi dan komen netizen mengenai video tersebut. Rata-rata netizen berasa terhibur dengan gelagat pasangan kekasih ini. Malah, netizen turut memuji mereka berdua sangat sweet.

Win sangat muka Zara Zya bila Mona Allen sandar kepala dekat bahu Hafreez Adam…

Mona jahat, hahaha…

Kelakar, untung Hafreez Adam…

Hahaha.. Muka Kak Mona Comele gle

Sweetnya…

Sumber : IG Hafreez Adam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *