Untuk terus menonton video menarik ini sila kan langsung saja scroll ke video nya di bawah..

Hari perkahwinan merupakan hari bersejarah bagi setiap pasangan pengantin baru. Hari ni juga lah masanya kaum kerabat ambil peluang nak ‘kenakan’ pengantin.

Video yang menarik ini hasil rakaman ketika satu majlis perkahwinan di mana pengantin di minta oleh hadirin dan kaum keluarga untuk menyanyi.

Tengok video ini betul betul..Nah ambik kau! Siapa sangka bakat terpendam pengantin ni. Lain Macam kan suara nya.

Apa kata anda semua? Terpegun beb semua hadirin dan kaum keluarga yang mendengar. Rakaman ni pun tiba tiba jadi viral sekali di muat naik ke media sosial. Hari bahagia lah katakan..memang suara pun umph lah sikit.

Tapi ini lah yang menambahkan lagi kemeriahan dan kemanisan hari perkahwinan kedua dua pengantin ini.

Semoga perkahwinan mereka ni berdua akan sentiasa bahagia dan kekal hingga ke akhir hayat. Sama sama kita sedekah kan doa untuk kedua dua pengantin ini.

Jangan lupa saksikan video ini dari mula sampai habis ya. Dan jangan lupa juga untuk kongsi kan dengan kawan kawan anda semua.

Jika sudi boleh like dan follow dbkl page kami video viral di bawah.

Sila tonton video:

Sumber daripada Oh Trending!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *