Ramai Menitis Air Mata Melihat Video Anak Lembu Ini. SUBHANALLAH.

Ramai menitis air mata tatkala melihat rakaman video berkenaan seekor anak lembu boleh berjalan seperti manusia. Subhanallah. Ini kisah sebenarnya. Allahu.

LEMBU DUA KAKI BERJALAN SEMINIT TANPA JATUHVideo ada di bawah. SEBUAH rakaman video pelik menunjukkan anak lembu berjalan seperti manusia dengan dua kaki dan dua tangan yang kudung tular di internet.

Rakaman yang berlaku di Indonesia itu menunjukkan saiz anak lembu tersebut yang sama tinggi dengan saiz badan kanak-kanak.

Haiwan itu kelihatan berjalan dalam keadaan tidak stabil di atas dua kakinya.

NETIZEN KESAL TIADA YANG TOLONG Seorang lelaki tanpa baju dan memakai kain sarung muncul di dalam video yang dipercayai dirakam di kawasan perkampungan dan melihat anak lembu itu berjalan dengan hati-hati.

Pada satu ketika, anak lembu terbabit menuju ke arah lelaki tersebut, namun lelaki itu menolaknya ke tepi. Netizen yang menonton video itu mengkritik layanan yang diberikan terhadap lembu itu.

Gernaine Louise Thomas berkata: “Saya amat patah hati. Tiada orang mahu tolong? Kita hidup dalam dunia yang mementingkan diri sendiri.”

Sementara itu, Sukairaa Leishman berkata:”Tembak haiwan yang kasihan ini dan bebaskan dia daripada penderitaan.” Manakala Kaelynn Mara pula berkata: “Kenapa mereka tidak mencipta kaki palsu beroda? Saya sedih.” – Metro UK

Kredit : Khalifah Mail Online

Sumber : Saya Luv Islam via Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *