Ajal maut ditangan tuhan dan tiada siapa yang boleh menghalang kehendaknya. Kita sebagai manusia hanya mampu berserah dan memohon keampunan tuhan yang maha kuasa untuk mengampunkan segala dosa dosa kita dan orang sekeliling yang disayangi kerana bila bila masa sahaja kita atau orang sekeliling kita mungkin dijemput olehnya kealam yang lain.

Pelakon yang popular menerusi drama bersiri Gerak Khas, Nizen Ayob meninggal dunia pada pukul 11.55 pagi Isnin di Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru. Menurut pelakon Salina Saibi, doktor mengesahkan Allahyarham meninggal dunia akibat kegagalan fungsi buah pinggang.

Innalillahiwainailaihirojiun. Sahabat kami Nizen Ayob baru sahaja pergi menghadap Illahi.
Sheera berkongsi berita sedih di laman Instagranya. Dan video beliau menjadi viral di laman sosial facebook.
Mohon doa dari semua moga rohnya di cucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang orang yang beriman. Amin.
Semoga kau tenang di sana Nizen. Al Fatihah,” tulis Sheera.
Sebelum ini, Nizen, 33, pernah mendedahkan dirinya telah disihir oleh pihak tidak bertanggungjawab.

Allahyarham membuat pendedahan tersebut menerusi laman Instagramnya dengan memuat naik foto sebatang paku berkarat dan objek hitam yang tidak dapat dikenal pasti selain kecederaan di dahinya ketika berubat. Beliau pernah mendapatkan rawatan perubatan Islam untuk merawat penyakit misteri yang dihidapinya pada awal Mei tahun lalu.

Objek serupa dan beberapa batang paku berkarat didakwa telah dikeluarkan daripada badannya. Netizen turut meluahkan rasa simpati dengan kematian krew gerak khas tersebut dan mengucapkan takziah kepada orang sekeliling pelakon gerak khas tersebut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *