Gelagat Aaisyah Cemburu Zain Saidin Pegang Tangan Che Ta Buat Ramai TERHIBUR !! Tonton Video Penuh DI BAWAH

Menerusi akaun instagram Aaisyah Dhia Rana, satu video telah dimuatnaik menarik perhatian netizen. Menerusi video ini, anak bongsu Rozita Che Wan iaitu Aisyah Dhia Rana mengalihkan tangan daddynya, Zain Saidin daripada pegangan tangan mummy.

Menurut kata Che Ta, Aaisyah cemburu bila daddynya pegang tangan mummy. Tambah Che Ta lagi, tangannya ada dua, ambil pegang seorang satu. Daddy pun saja je nak mengusik Aaisyah kan.




Jom tonton video penuh di bawah :

Aaisyah jelous daddy pegang tangan mummy ðŸĪŠ . #aaisyahdhiarana

A post shared by AAISYAH DHIA RANA (@aaisyahdhiarana111) on

Rata-rata netizen terhibur dengan galagat Aaisyah. Antara komen-komen netizen :

jajaleez : Daddy pun nyakattt kemainnn
shazzienna : Adoii dilema mak2 bapak dgn ank berebut nk dok sebelah mak xkiralah time tgk tv,tidoq,thk wayang,dlm keta segalanyalah..dh mama plk serba salh
lizalibin : oh dia syg mommy dia lebih dr daddy dia
skinlogicacosmetics : Comel je aisyah berebut tangan mumy dengan daddy dia

hawaafifa : Hahahahahaa aisyah niii, kasi la chance kat mummy
fiza_othman_78 : hahahaaaa geli hati tengok @aaisyahdhiarana111 ni sampai tengok banyak kali video ni
kapblr : Berebut nk pegang tgn mak dia, dari the house lagi Aaisyah mmg cemburu bila pak dia pegang tgn mak dia, Aaisyah mmg comel sgt.
noorazzura_ : Apa2 keadaan pun.. mmg kita sebagai ibu atau isteri jadi rebutan suami dan anak.. pening gakk kekadang tetapi ia merupakan saat2 indah kita semua kan3x

Alahai comel betul Aaisyah ni kan. Geram je tengok aksi Aaisyah yang cute tu. Semoga Aaisyah membesar dengan sihat, berjaya di dunia dan akhirat. Semoga menjadi anak yang berguna kepada keluarga, agama, bangsa dan negara.

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *