Bukan sahaja dalam Malaysia tetapi di serata dunia prank ini dibuat. Memang menakjubkan. Cara untuk membuat prank ini amat mudah dan memerlukan beberapa orang untuk ia berjaya.

Tidak pasti jika dibuat lagi orang tidak akan tahu sebab ianya telah tular sejak beberapa hari ini di serata dunia. Cara cara untuk membuat prank ini mudah. Paling penting adalah gambar. Apa kena mengena dengan gambar? Anda lihat video nanti anda akan paham. Cara untuk laksanakan prank ini tidak susah dan yang paling penting keyakinan dan semestinya orang yang akan dikenakan tidak tahu kaedah ini.

Satu video yang tular baru baru ini di media sosial menunjukkan anak2 ini berpakat dengan adik beradiknya untuk membuat prank halimunan ini kepada bapak dia. Semua sudah berpakat dan berdasarkan pada video, bapaknyai ini tidak pernah lagi lihat video prank ini di mana mana.

Reaksi muka dia selepas dikatakan dia menjadi halimunan memang kelakar. Memang nampak dia takut dan cemas bila dia diberitahu dia telah menjadi halimunan.

Satu lagi video yang tular baru baru ini di media sosial menunjukkan ibu ini berpakat dengan anak anaknya untuk membuat prank halimunan ini kepada anak lelaki dia. Semua sudah berpakat dan berdasarkan pada video, budak lelaki ini tidak pernah lagi lihat video prank ini di mana mana.

Sumber: tvbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *