Drama melayu Neraka kasih Maisara yang bersiaran semalam telah membuatkan ramai netizen tersentuh hati dan mengalirkan airmata dengan jalan cerita yang sanggat memberi pengajaran,rata-rata netizen memberikan komen yang sanggat positif dengan mengatakan bahawa sedihnya cerita ni dan cerita ni boleh menyedarkan orang ramai terutama bagi golongan remaja.Mesej cerita ni, elakkan zina kerana zina membawa padah.

Cerita Neraka Kasih Maisarah best! Anak bidan, Maisarah yg hamil anak luar nikah kerana terlanjur dgn kekasihnya. Sedih cerita ni.. Seorang ibu yg hancur hatinya apabila anaknya mengandung anak luar nikah.

Antara komen para netizen di instagram mimi lana

kisah Mak Midah seorang bidan kampung yang terkenal dan sangat dihormati. Segala hal berkaitan perbidanan di kampung pasti akan dirujuk padanya. Mak Midah mempunyai anak gadis bernama Maisarah. Maisarah dijaga dengan penuh kasih sayang.

Namun kebahagiaan mereka berakhir dengan satu tragedi malang menimpa Maisarah. Maisarah disahkan mengandung. Demi menutup aib keluarga, anak maisarah diberikan kepada pasangan suami isteri.

Sejak itulah, Maisarah hilang arah kerana kehilangan anaknya. Apakah yang akan berlaku pada Maisarah? Tradegi Malang itu memberikan imfak yang mendalam dalam kehidupan Maisarah.
Telemovie Neraka Kasih Maisarah . Dibintangi oleh Mimi Lana,Raja Afiq, Shahz Jaszle, Laila Nasir, Sura Sojangi Mustaqim Bahadon, Ainina Ahmad, Aisyah.

video :

Sumber : instagram missmimilana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *