Ni la air LEMON HALIA yg suami cikpooja dok amalkan secara konsisten….
Alhamdulillahh…Skrg badan dah segak.. Xde lagi gendut & gemok😁😁😂😂 Lawas secara alami…
Mmg bagus sgt…

Bahan di perlukan 4biji lemon , 4inci halia dan Air 3liter

👉Potong2 halia dan lemon(buang biji)
👉 Renehkan smpai air bertukar warna kekuningan…
👉 Siap reneh…sejukkan dan masukkan dalam botol dan simpan lam peti sejuk yea….
👉cara minum mmg xde sukatan..depend pada penerimaan perut masing2…..
👉Cedok air dia je isi dalam botoi na…halia ngan lemon tu tak perlu makan sekali.

Nak minum waktu bila pon boleh jika masam sila tambah madu 👉Tips pemilihan lemon yg bagus, masa nak beli lemon…tekan2 kulitnya…jika kulitnya keras..itu bermakna lemon tu berkulit tebal…xsedap.. dan bila kita rebus nnt rasa dia pahit…lemon yg bagus adalah lemon yg berkulit lembut n xtebal sgt… insyaAllah berjuicy n xpahit bila kita renehkan nnt.

Suami cikpooja konsisten minum air lemon halia nie selama 3bulan lost 10kg… (Berat asal 80kg…. konsisten 3bulan hilang 10kg…dan skrg dia maintain konsisten sbb askar ni kalau BMI lebih mmg xleh move) Janji konsisten jeh…habis je buat lagi untuk dapatkan berat badan yang ideal.

Kredit : Cik Pooja via Tular kini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *