Malaysia memang terdapat ramai artis wanita yang comel, namun artis bertudung selalu menjadi pilihan peminat kerana lebih comel, ayu, sopan dan lain2. Kami mengumpulkan gambar top 10 artis bertudung yang paling comel terbaik untuk anda.Walaubagaimanapun Admin nak start dulu ranking yang ke 10 yee biar suspen sikit uu…

10. Nur Fathia

Sejak mengenakan hijab sepenuhnya, Alhamdulillah Fathia Latiff akui beliau merasa lebih seronok dan gembira. Malah, Fathia merasakan dirinya lebih dihormati oleh orang sekelilingnya.

Nur Fathia sebagai Ummu Hani di lokasi di Darul Quran JAKIM, Kuala Kubu Bharu, Selangor.

Nur Fathia bertudung labuh ayu comel cun

Alhamdulillah cantikk kann

tampil sopan dan ayu

Tampil bertudung hitam…memang anggun

9. Fida Ibrahim

Siapa tak kenal Fida. walaupun bertudung, namun hijabister ini sentiasa tampil up-to-date dengan fesyen baju rekaan terbaru.

Comel pakai bawal…

Ayu sungguh

8. Lisa Surihani

Pelakon kacukan Melayu – Bugis ini ialah Lisa Surihani Mohamad. Dilahirkan di Kuala Lumpur pada 23 Mac 1986 dan isteri kepada Yusri KRU memang tak perlu diperkenalkan lagi …memang terserlah ..

memang gaya model…

Lisa Surihani bertudung berbaju kurung cun comel ayu

Lisa Surihani tidak asing lagi bagi peminat industri hiburan kini. Berbekalkan wajahnya yang comel dan kebudak-budakan serta perwatakan yang sopan santun dan menghormati orang, maka layaklah beliau berada di top 10 artis malaysia bertudung.

Ayu berbaju kurung

seorang yang lembut dan mudah tersenyum

7. Tiz Zaqyah

Comel posing kat sawah padi

Beliau selalu mendapat watak gadis bertudung menyebabkan beliau layak memasuki carta top 10. Memiliki wajah yang comel dan ayu serta bentuk badan yang menarik, tidak hairanlah beliau banyak mendapat tawaran berlakon.

tetap menawan dengan bertudung…

ada gaya tersendiri….

6. Wawa Zainal

Wawa Zainal begitu ayu bertudung terserlah dan maniss…

Di awal awal kemunculannya wawa zainal memang terkenal dengan penampilan yang seksi. Namun kini beliau semakin comel dengan sentiasa bertudung seperti muslimah.

Dengan gaya tersendiri posing atas kerusi…

Wawa Zainal nampak begitu anggun betudung labuh..

Wawa Zainal gaya Muslimah bertudung..

5. Nora Danish

Nora Danish posing ayu…

Nora Danish yang terkenal melalui drama bersiri Puteri ini memang mempunyai wajah yang comel dan keanak-anakan walaupun telah berkahwin dan mempunyai anak. Apabila beliau bertudung memang kelihatan seperti muslimah solehah sejati.

4. Dato Siti Nurhaliza

Dato Siti Nurhaliza comel berudung hitam baju biru..

Semenjak berkahwin Dato Siti kelihatan semakin comel dan berseri-seri dan walaupun telah melahirkana anak namun Dato Siti Nurhaliza masih tetap menjaga dirinya dan dengan bertudung menambahkan lagi keseriannya.

Bertudung Hitam memang sepadan dengan wajah Dato Siti Nurhaliza

3. Diana Amir

Diana Amir bersopan bertudung labuh berjubah..

Selepas berhijrah, Diana Amir yang dulunya seksi kini semakin sopan dan ayu. Semoga beliau berbahagia dengan kehidupan baru beliau.

2. Neelofa

Neelofa bertudung cun dan versatile di Rancangan meletop kababoom

Kalau dulu Neelofa terkenal sebagai artis paling seksi di Malaysia, kini selepas berhijrah penampilannya turut berubah jauh. Kini beliau sentiasa bertudung dan semakin cun, comel, ayu menawan.

Neelofa bertambah ayu bertudung dan berbaju kurung

1. Heliza

Heliza nampak comel tudung labuh peach

Juara di tempat pertama tak lain tak bukan adalah Cikgu Heliza. Wajah yang comel, cantik, ayu, sopan santun, lemah lembut, suara yang sedap, pandai berceramah dan lain2.

Memiliki pakej yang lengkap bagi ibu2 yang ingin menjadikan beliau sebagai menantu.

Heliza comel cun posing atas kerusi

Heliza Gaya sopan dengan bertudung labuh

Heliza dengan gaya wanita Muslimag memang nampak menyerlah..

Gaya solehah yang menyejukkan hati seorang lelaki

Dari Admin…

salah seorang Gaya wanita solehah yang menambat hati Netizen ketika ini Datin Shahida yang banyak membantu Dato Aliff Syukri..

pasangan serasi

gaya solehah

Sumber : sweetnutella

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *