Umum mengetahui aeril zafril dan wawa zainal merupakan selebriti ataupon artis di malaysia yang terkenal dan merupakan seorang usahawan berjaya juga,mereka di kurniakan dua cahaya mata seorang lelaki dan seorang lagi permpuan wawa zainal yang juga merupakan pelakon yang berasal dari lahad datu sabah serta aeril zafril dariSg. Kluang, Rengit, Batu Pahat, Johor .

Terbaru aeril zafril ada memuat naik video di laman sosial instagramnya yang secara senagaja mengenakan wawa dengan membelikan telefon jenama apple kepada wawa yang sebnarnya di dalam kotak itu isinya labah-labah mainan sahaja,isinya aeril dah ambik saja nak kenakan binilah tu.

pasangan ini sanggat sweet bersama bak kata netizen sweet bersemut,dalam video tersebut juga wawa buat pertama kalinya mengeluarkan diaelek sabahannya yang pelat di ikuti suaminya juga yang bercakap bahasa sabahan,comel jer pasangan nikan.

Dalam kapsyen aeril zafril bertulis:

haha padan muka dia,bukan selalu dapat kenakan dia mcm ni..sweet ke sadis??😅😅😅 . .

Rata-rata netizen suka dan terkejut apabila wawa mengeluarkan dialek sabahannya serta suami kerana sebelum ini hanya bahasa biasa sahaja kedengaran dan ada juga netizen yang tidak tahu wawa zainal asalnya sabah.

Komen Netizen :

Apapun netizen mendoakan kesejhateraan dan semoga rumahtangga mereka berkekalan.amin..

VIDEO:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : instagram aeril_zafril via Terlajakviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *