Bila tengok gambar-gambar ini, rasa macam boleh pinjam sekejap semua dekorasi untuk majlis perkahwinan. Cantik sangat weh!

Hari ulang tahun kelahiran adalah salah satu hari yang begitu penting buat seseorang. Terutamanya jika anda mempunyai anak kesayangan iaitu ‘anak emas’. Mana tidaknya, apa jua kemahuan mereka pasti dikabulkan.

Sama juga dengan wishlist yang diinginkan oleh mereka, pastinya akan anda tunaikan. Termasuklah tema hari ulang tahun yang mereka impikan.

Baru-baru ini telah viral di laman Facebook, photographer ternama majlis perkahwinan ini telah berkongsi gambar-gambar sekitar majlis hari ulang tahun yang ke-7 seorang kanak-kanak yang bernama Sofia Isabella

Memang cantik tak terkata! Terpukau bila tengok.

Lihat gambar-gambar majlis ulang tahun Isabella yang ke-7 di bawah:

Dekorasi yang berunsurkan floralmenaikkan seri majlis. Pilihan warna juga mampu memukau pandangan setiap jemputan yang hadir.

Ada juga persembahan istimewa khas buat semua. Wah, menarik sungguh!

Para jemputan yang hadir juga kelihatan sangat seronok ketika berada di majlis ulang tahun Isabella

Oh ya, tidak lupa juga persiapan Isabella juga bagaikan seorang puteri. Cantik sangat!

Lagi persembahan menarik dan istimewa telah diadakan di majlis tersebut:

Kek majlis ulang tahun Isabella macam kek majlis perkahwinan anak raja. Bukan main tinggi lagi! Details pun memang cantik sangat.

Pada sambutan majlis ulang tahun ini, pastikan tidak lain tidak bukan, gambar bersama keluarga harus ada untuk dijadikan memori terindah

Comel sangat bila tengok kanak-kanak kecil yang memakai baju mengikut tema majlis ulang tahun Isabella ini

Happy birthday, Isabella Sofia! 😀

sumber: seismik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *