Ramai selebriti di negara ini yang mula menceburkan diri dalam industri lakonan sejak dari zaman kanak-kanak sehinggalah mereka dewasa. Antaranya adalah pelakon Naim Daniel yang kini berusia 21 tahun. Bergelar seorang selebriti lelaki yang mula dikenali sejak dari zaman kecil, perjalananan karier seni Naim Daniel sememangnya menjadi perhatian ramai.

Baru-baru ini, Naim Daniel telah memuat naik gambar dirinya di IG bersama seorang gadis semasa menghadiri sebuah konsert festival jualan anjuran Lazada pada Sabtu lalu.

No clutch no problem

Foto tersebut dikatakan sweet apabila Naim Daniel kelihatan berpegangan tangan dengan gadis di sisinya. Pada mulanya, foto tersebut membuatkan segelintir netizen salah sangka dan mempersoalkan adakah mereka mahram? Tak kurang juga yang hampir ‘heart broken‘ melihat foto mesra tersebut.

Semua perempuan mula sedih

Hancurnya hatiku

Tu sape ea.. tak jadi nak emo nasib baik

Mahram ke? tanya je

Hakikatnya, wanita dalam gambar tersebut merupakan kakak kepada Naim Daniel.

Sikit lagi nak jelous.. kakak je pon

Kakak Naim.. lawa arh kakak dia

Nampak sweet pulak

Aduu pikirkan kekasih.. patah hati kalau makwe

Netizen.. haters kan selalu tuduh je

Dalam pada itu, Naim turut membalas komen-komen peminat dengan gurauan.

Kakak je pun eleh – Naim

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: IG naimdanielx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *