Dengan kemajuan teknologi pada hari ini, semua perkara sangat canggih dan dihujung jari sahaja. Jika pandai menggunakan kreativiti dan skil editing yang power seperti lelaki ini, korang pasti dalam menghasilkan sekeping gambar yang cantik.

Pertama kali kami tengok pun macam tak percaya, macam real! Kalau macam ni lah, sifu Kazar pun boleh kalah! Hahahah keras perut gelak!

Mengabadikan kenangan terindah dengan artis kesayangan semestinya menjadi impian setiap peminat di luar sana.Apatah lagi apabila artis itu merupakan Fattah Amin dan Fazura.

Tapi bukan mudah satu perkara untuk mengambil gambar bersama mereka memandangkan masa mereka bertemu peminat sangat terhad.

Dunia sekarang di hujung jari.

Semuanya sudah canggih. Buka sahaja komputer dan buat editing dengan kemas gambar anda bersama artis kesayangan.

Seperti yang di lakukan oleh pemuda dari Batam, Indonesia ini Syahril Ramadhan yang tular di media sosial kerana kehebatan beliau dalam mengedit gambar beliau bersama artis kesayangan.

Para pengikutnya bukan sahaja memuji kehebatan beliau, bahkan ada yang menyangka bahawa ianya adalah gambar original beliau bersama artis tersebut.

Jom tengok 15 gambar di bawah ini.

Eh,gambar jadi tukang urut sambilan pun ade

Boleh x serius skit..sibuk je dia nk berborak..

Acah acah hero dalam filem THOR plak dia.

Yang ni lawak..

Gaya apabila dimarahi kekasih,ye kot

Comel nye pegang aiskrim camtu

Gambar keluarga pun nak masuk, siap ‘tenung’ lagi

Kopak la duit, awek asyik nak shopping je heheh

Bangun-bangun jom pergi shopping

Dah nak kahwin ke?

Dengan Bruno Mars pun dia ade jugak

Yang ni paling lawak!

Agaknya lepas ni mesti ada yang edit gambar beliau bersama Fattah Amin dan Fazura pula. Bukan senang nak jumpa mereka kan? Hehe.

Selamba je dia kacau orang tengah dating

Para pengikutnya bukan sahaja memuji kehebatan beliau, bahkan ada yang menyangka bahawa ianya adalah gambar original beliau bersama artis tersebut.

Memang berdekah ketawa sampai keluar air mata. Ditambah pula dengan reaksi mukanya yang bersahaja dan lucu itu, memang tak boleh tahan. Nak tengok banyak lagi gambar lain, korang boleh ke facebook beliau : Syahril Ramadan

Sumber : KakiTular

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *