Tindakan suami pelakon Ummi Nazeera, Dr. Mohd. Izzar Anwari mendukung isterinya yang kepenatan mendapat pujian netizen. Menerusi entri yang dimuat naik Ummi di akaun Instagram (IG)nya, video pendek itu merakamkan Izzar sedang mendukungnya sambil tersenyum.

The only pic i have in the cinema. Menyesal tak ambik gambar dekat poster #polisEvo2 i just want to congratulate all the team. Tahniah! an action flick movie made in Malaysia like no other. Mmg betul betul double action dia compared to polis evo 1. And i love the message… Dont judge a book by its cover. Yang nampak baik tak semestinya baik. vice versa. Cuma i was really hoping for more of Inspector Sani @zizanrazak869 punya comedy.. Ada satu scene mmg i gelak kuat sgt sgt.. Anyway Well done team! so proud of u kak @ralineshah .. Theres Something about your acting.. every time its ur crying scene. ill cry along. even in your previous movies. Maybe its because you dont cry all out and u let the audience cry for you instead. love love tahniah. semua.

Had the chance to be at @bulgariofficial party too last night.. congratulations on your first anniversary at Pavilion flagship store. To many more successful years!

Ummi menerusi perkongsian di IGnya memberitahu dia berasa kurang selesa kerana sudah lama tidak memakai kasut tinggi sehingga menyebabkan kakinya sakit.

“Dah lama tak pakai heels sejak mengandung… Bila pakai balik rasa mcm nak patah kaki. Jadi @izzar lah jadi mangsanya. hehehe.

“Balik dari tengok Polis Evo 2 (PE2) semalam. Dah lewat so semua pintu dah tutup,” tulisnya.

Video sweet itu dirakamkan selepas pasangan ini selesai menonton filem Polis Evo 2 di malam gala PE2 yang berlangsung baru-baru ini.

Menerusi ruangan komen, rata-rata peminat memuji sikap ‘sweet’ suaminya selain mendoakan kebahagiaan pasangan berkenaan. Ummi dan Izzar telah mendirikan rumah tangga pada Julai 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Ayra Aneesah, 4 bulan.

Jom lihat juga apa kata netizen dalam ruangan komen laman instagram:

Untung la @umminazeera ada org dukung sebab kurus.. kalau kita habis patah pinggang En hubby.. hahahaha’

sib baik kecik..lai hakaqqq..xdanya hsband nk dokonh gtu..kakakakakaa

igtkn dlm cerita korea je ade adegan ni.. cerita melayu pun ade hehehe sweet ngatt…

Sweet tp kelakar.. Comel je.. Nasib baik Ummi kecik molek je.. Klu sy la, mau pinggang laki sy plak yg patah kendong sy mcm tu

Dulu Masa berat i 53kg selalu lah kena dukung macam gini.. sekarang dah berat 63kg, suami Mana lah larat nak dukung lagi

Nasib comel lagi ….kalau akak patah pinggang En somi

Wah best… Cik laki sebijik laki kita, xdak rasa kekok.. Sbb dia syg bini..

Jangan Lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Ariana Rose.

Sumber : IG umminazeera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *