Rita Rudaini (dilahirkan sebagai Rita Rudaini binti Mokhtar; 11 April 1976) merupakan salah seorang pelakon wanita dan model popular di Malaysia. Dilahirkan di Kangar, Perlis, beliau membintangi banyak drama TV tempatan. Biarpun agak jarang muncul di layar perak, Rita dikenali melalui filem “Mami Jarum Junior” hingga memberikannya nominasi untuk kategori Pelakon Wanita Terbaik (FFM) pada tahun 2004.

Terbaru, Rita Rudaini seringkali menjadi perhatian apabila pengikut pengikut nya sentiasa menantikan kekasih baru Rita ataupun ‘daddy’ baru buat anak anak. Rita sentiasa tampil dengan status ataupun gambar yang menjadi perhatian ramai.

Kapsyen Rita Rudaini pada status gambar terbaru nya :

Perbualan mlm td masa otw balik dr shotg…slalu ajak ryan borak sbb xnk dia tertido dlm keta..

Ryan : mommy cari la daddy baru?
Mommy : 🙄 nape plak tiba2 suh mommy Cari daddy?
Ryan : ryan nak dia ajar main bola..
Mommy : mmmm klau daddy baru tu xpandai main bola mcm mana?

Ryan : mommy cari la footballer…
Mommy : (krik2 🙁)

Perbualan ibu n anak terhenti di situ sbb mommy xreti nk jwb mcm mana supaya logik di terima akal ryan
Nah! Mommy dah dpt Daddy baru yg hebat btuiiii lah main bola…..tp awai2 mommy dah sumpah dia jd patung supaya xkena rembat dgn org

Pada kali ini, Kazar memuatnaik gambar nya yang memakai pakaian bola lengkap berkasut dengan kapysen :

Sape2 tolong tunjuk pic ni kat rita rudaini, jgn gitau i yg suruh tau…

Kapsyen diatas mencuri perhatian ramai dan Rita Rudaini turut tampil memberikan komen, jom lihat apa kata Rita Rudaini.

Rita Rudainin turut repost posting berkenaan dengan kapsyen :

Ramai org antar resume kt sisturr…tp yg ni mcm menarik perhatian sisturrr…dia ni footballer tp rasa nya suami org..laki #dakjenni kan 🙄 …anak sisturr pesan cari hat single xde wife n xde gepren

Jom lihat juga apa kata netizen pada ruangan komen laman instagram Rita Rudaini :

Interesting choice Sis…maybe you will get along fine wth him…lm prety sure Sis…!! It will be a beautiful couple dear…couple of the year..

airit punya pasal lah ni hahahahah. Klu yg ni bkn pandai main bola. Pandai melawak adalah

Allahuakbar kelakar sangat ni sis..tak pernah x kelakar kazar ni..terbaikk

Hahahahha. Sakit perut sy gelak kak rita . sapa yg suka makan tapi nak kurus, singgah wall akak okay

Betui jangan dok balaih laki ka gepren org.. Makan tahun nk habis gosip

Hahahhaha aduilaaa. Lawak sungguh. Habislah meroyan

Hahahahahaha dia nk try jugakkk

Aduhai lawak ya Kazar ni kan, walauapa pun min rimbabara doakan agar semua yang baik baik sahaja, tidak lupa pada Rita Rudaini dan anak anak agar sentiasa dimurahkan rezeki & berjaya dunia akhirat. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja dan sila like share page Ariana Rose.

Sumber : IG Ritarud727 / IG Kazar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *