Cahaya mata sulung penyanyi nombor satu negara, Datuk Seri Siti Nurhaliza dan suami, Datuk Seri Khalid Mohd Jiwa di pilih sempena perkataan ‘Aafiyah’ di dalam Bahasa Arab bermaksud “segala yang baik-baik.”

Persoalan selama ini telah terjawab siapakan wanita muda yang dilihat sering mendukung dan menjaga Aafiyah. Rupanya wanita yang bernama Dayah ini adalah pengasuh yang merupakan jururawat bertauliah yang dipilih oleh Dato Siti sendiri.

Dato K dan Dato Siti mengharapkan pendidikan agama dapat diberikan kepada Aafiyah seiring dengan pendidikan yang lainnya. Agak menarik perhatian apabila Dato Siti sendiri tidak mahu puterinya menjadi penyanyi namun tidak menolak jika itu yang ditakdirkan.

Artikel di tulis oleh Jombaca.org

inilah jururawat muda yang menjadi pengasuh Aafiyah.

Siti Aafiyah sentiasa bersama pengasuh

‘Aafiyah’ yang membawa maksud untuk menyelamatkan daripada sebarang kesusahan yang menimpa, menjadi sihat dan mempunyai wang yang cukup. Semoga Siti Aafiyah membesar menjadi anak solehah yang berbakti ada ibu dan ayah .
Bantuan nurse teman Siti Aafiyah

Siti Aafiyah anak kepada pasangan penyanyi tersohor, Datuk Seri Siti Nurhaliza dan Datuk Khalid Mohamad Jiwa yang kini berusia 8 bulan. TokTi menceritakan perkembangan tentang anaknya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *