Orang kata alam perkahwinan ni lain macam, ada pasang surutnya so suami dan isteri kena bertolak ansur dalam segala hal supaya aman tenteram rumah tangga.

Nak dijadikan cerita ade seorang lelaki ni keluar lepak minum dengan ‘perempuan’ yang juga merupakan kawannya.

So sebagai suami mithali, lelaki yang dikenali sebagai Afif ni pun menghantar gambar menerusi Whatsapp kepada isterinya..baiknya la si Afif ni kan.

Gambar tu menunjukkan Afif memaut bahu ‘perempuan’ tersebut dari belakang, namun wajah ‘perempuan’ itu tidak kelihatan kerana ditutupi rambutnya yang panjang dan ikal mayang.whattt!!

Sumber : Facebook

Gambar tersebut dihantar pada pukul 11.58 malam, dua jam kemudian iaitu pada pukul 2.15 pagi baru si isteri membalas mesej tersebut….

Isteri : Siapa ni siaaaaaaaaa

Suami : Hmn sorry

Isteri : B jangan la b!
I tak pernah curang dgn you 🙁 🙁 🙁

Suami : Hmmm maaf

Berdebar admin bila suaminya sampai hati hantar gambar berdating dengan ‘perempuan’ lain dekat isterinya, kalau difikirkan lelaki jenis ape suaminya kan.

Rupa-rupanya…..

Sumber : facebook

Dasar jantan kabaret, tak guna hahahahaha….

Nak dijadikan cerita, rupanya si Afif ni lepak dengan kawan lelaki yang berambut panjang.

Kalau tengok daripada cara dia text isterinya, mungkin dia sengaja nak ‘prank’ isterinya itu dengan menghantar gambar tersebut beserta ayat-ayat ‘lelaki dayus’ hahaha.

Last-last si Afif ni kena block dengan isteri sendiri..ha! padan muka kau Afif! hahaha.

Rata-rata netizen yang melihat gambar ni terhibur dengan perangai si Afif menyakat isterinya tu dan macam biasa banyak la teori-teori bawang yang keluar.

Bini read je, malas layan lawak hambar suami..

Suami kalau keluar dgn perempuan, xdenye nak hantarwhatsapp..

Plot twist, suami dia kunyit…

Balik rumah, kena racun tikusbaru tau…

Sumber : Facebook

Haishh macam-macam, nasib baik bukan perempuan betul hahaha..

Lobakmerah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *