Pusat membeli-belah adalah koleksi kedai runcit bebas, perkhidmatan, dan kawasan tempat letak kereta yang dikandung, dibina, dan diselenggarakan oleh firma pengurusan sebagai satu unit. Pusat beli-belah juga boleh mengandungi restoran, bank, teater, pejabat profesional, stesen perkhidmatan dan pertubuhan lain.

Aspek yang dipertimbangkan oleh perancang apabila pusat membeli-belah akan dibina termasuk kemungkinan tapak dari segi kemampuan masyarakat untuk menyokong pusat; akses kenderaan yang mencukupi; dan saiz, akses, dan topografi laman web, serta ketersediaan utiliti, undang-undang zon, dan penggunaan tanah di kawasan terdekat.

Banyak orang suka pergi pusat membeli-belah dan lepak kat sana sebab dengan adanya air cond yang sejuk tidak seperti di luar yang bercuaca panas. Kebelakangan ini, di sebuah pusat beli belah telah datang seorang gadis cantik yang pada mulanya disyaki mencuri sebab badan atasnya berkembang seolah-olah simpan banyak barang.

Jom mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui jalan ceritanya. Ingat mencuri, Gadis Ini Disuruh buka baju. Lepas buka, Petugas keselamatan “Syok” Habis!.. Ternyata gadis tu bukan curi barang, yang berkembang tu ialah.. Saksikan

Sila tonton video:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *