Norman Hakim , pelakon yang dikenali ramai dengan lakonan nya dalam rancangan Gerak Khas. Pelakon lelaki yang popular ini seringkali memuatnaik video, gambar bersama keluarga tercinta. Anaknya juga sekarang dikenali ramai terutamanya marissa dania. Menerusi entri terbaru nya dengan kapsyen yang menyentuh ramai pengikut pengikut laman instagramnya :Stunned & speechless!Patut la Danish Dania pakai lawa2 masa bawak diorang keluar padahal nak pergi beli barang2 keperluan nak balik asrama kat giant dekat rumah je kot.

Lepas tu nak one to one session jap dgn papa la sbb rindu tak dengar kena brainstorm dgn papa la,padahal hari2 kot papa brainstormed masa school holiday ni. Rupanya ada ‘seafood disebalik mee’.Mmg tak dapat ‘hidu’ langsung.Kalau tau dah pakai hensem2 dah

Anyway,terima kasih Allah s.w.t,terima kasih kesayangan Papa semua @memeysuhaiza @abby_abadi112 @jaiezzany @danishhakimofficial @marissadaniaaaaa_ @maria.danisha.hakim @mikayladelishahakim @daiyandayana @danish.edry @ridhuan.kamal @ms.azieah utk kasih sayang ini. Honestly im so touched.

Papa sangat2 hargai ingatan & kasih sayang uolls.Infact pagi ni routinely masa jalan kaki dalam hening subuh,air mata papa laju tak henti2 keluar sambil one to one dengan Allah s.w.t mendongak langit papa bersyukur sangat2 dengan nikmatNya.Kerdil sangat rasa diri ni,rasa mcm ulat gonggok bergulung bila dicuit rasa diri ni,tapi tak putus2 nikmat & rahmat yang Dia beri.

Semogakita terus berusaha dan merayu dan istiqomah mengabdikan diri kita semua kepadaNyaSyukur Alhamdulillah terima kasih Ya Allah dariku mewakili keluarga & sahabat2ku yg ada didalam ig & fb ini utk segala nikmat & rahmatMu

Kapsyen yang dikongsi oleh Norman mendapat pelbagai reaksi dan komen, antara yang nya ada juga yang menyatakan dirinya menangis sewaktu membaca status ini.

Menangis saya membaca status encik. Doakan agar keluarga saya juga bahagia. Doakan hati saya dijaga Allah. Semoga terus bahagia dan memberikan harapan pada yg membaca.

Jom Lihat Video yang Dikongsi oleh Norman dibawah :

View this post on Instagram

Stunned & speechless!Patut la Danish Dania pakai lawa2 masa bawak diorang keluar padahal nak pergi beli barang2 keperluan nak balik asrama kat giant dekat rumah je kot😅Lepas tu nak one to one session jap dgn papa la sbb rindu tak dengar kena brainstorm dgn papa la,padahal hari2 kot papa brainstormed masa school holiday ni🤔Rupanya ada 'seafood disebalik mee'.Mmg tak dapat 'hidu' langsung.Kalau tau dah pakai hensem2 dah😬 . . Anyway,terima kasih Allah s.w.t,terima kasih kesayangan Papa semua @memeysuhaiza @abby_abadi112 @jaiezzany @danishhakimofficial @marissadaniaaaaa_ @maria.danisha.hakim @mikayladelishahakim @daiyandayana @danish.edry @ridhuan.kamal @ms.azieah utk kasih sayang ini❤️Honestly im so touched.Papa sangat2 hargai ingatan & kasih sayang uolls.Infact pagi ni routinely masa jalan kaki dalam hening subuh,air mata papa laju tak henti2 keluar sambil one to one dengan Allah s.w.t mendongak langit papa bersyukur sangat2 dengan nikmatNya.Kerdil sangat rasa diri ni,rasa mcm ulat gonggok bergulung bila dicuit rasa diri ni,tapi tak putus2 nikmat & rahmat yang Dia beri.Semoga kita terus berusaha dan merayu dan istiqomah mengabdikan diri kita semua kepadaNya😭Syukur Alhamdulillah terima kasih Ya Allah dariku mewakili keluarga & sahabat2ku yg ada didalam ig & fb ini utk segala nikmat & rahmatMu🙏🏻 . . @Regrann from @abby_abadi112 – Malam Penutup 2018 ❤️ . Kami raikan Papa Oman @normanhakim_786 Punya birthday yg ke 28 👻 . Ikutkan seminggu lagi. 8 January nanti. Tapi sebab anak2 nak naik sekolah, terutamanya Danish & Dania nk masuk asrama, jadi di awalkanlah sedikit sambutannya 😍 . Alhamdullillah. Majlis sweet2 je walaupun plan lastminute. Terima Kasih ALLAH utk segalanya. . Jadi Papa yg baik ye Oman ye. Anak2 dah 6. Besar amanah & tanggungjawab yg dipegang. Harap2 tak pandang dah perempuan lain. Kah kah kahhh.. 🤣😝 . Semoga Papanya selalu ingat anak2 dalam doa & usahanya . Ikhlas, Musuh ketat! haha 😝🤣 . Ps: Terima Kasih @memeysuhaiza realisasikan impian kita. 8january awak buat pulak. Kita naik Star Cruise k 😅🙊

A post shared by Khalifah Allah (@normanhakim_786) on

Antara komen lain netizen

Allhamdulillah…semoge Family besar nie sentiase diberkati dari Allah swt

Happy birthday n happy new year. Doa dilimpahi rezeki, kebahagiaan, kasih sayang dan dalam lindungan Allah.

Hepi beday @normanhakim_786 .. Semoga terus berjaya menjadi khalifah utk ank2 & fmly besarmu .. Dan teruskan baktimu kpd kedua org tua dikkk… tahniah

Sumber : IG normanhakim via rimbabara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *