Walaupun selebriti Norman Hakim dan Abby Abadi dahulunya terhimpit dengan kontroversi mengenai rumahtangga namun itu tidak menghalang untuk mereka tetap berhubungan baik untuk anak-anak. Menerusi perkahwinan terdahulu, mereka dikurniakan 3 orang anak dikenali sebagai Danish Hakim, Marissa Dania dan Maria Danisha.

Bagaimanapun, Marissa Dania anak kepada Norman Hakim dan Abby Abadi mula dikenali netizen apabila foto-fotonya viral di media sosial. Meskipun, baru berusia 13 tahun gadis cantik ini menjadi tumpuan ramai kerana perwatakkan Marissa Dania kelihatan sopan dan lemah lembut.

Kelihatan matang dari usia

Terbaru pula, Norman Hakim berkongsi video yang dijumpai menerusi telefone tentang kelakuan comel anak perempuan keduanya itu dan memuat naik di Instagram sehingga menerima pelbagai pujian daripada netizen.

Buat muka buruk pun nampak cantik

Rata-rata netizen memuji Marissa tetap kelihatan cute dan cantik meskipun membuat pelbagai wajah sedemikian. Anak perempuan Norman Hakim ini menjadi perhatian ramai bukan sahaja kerana rupa malah turut disukai kerana personaliti malah anak lelaki pelakon terkenal ini juga turut mencuri tumpuan kerana melanjutkan pengajian dalam hafazan sehingga ke Turki.

Cantiknya anak dara ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.


Terima Kasih!

Sumber: Norman Hakim via HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *