Jebat Jayden diantara anak selebriti yang sentiasa menjadi perhatian ramai apabila wajahnya sering disamakan dengan Neelofa.

Jika dahulu, namanya menjadi sebutan gara-gara ‘susu’ kini Jebat Jayden digelar Haji Cilik apabila mengenakan jubah sehingga dikatakan seperti anak Arab.

Sangat comel!

Gelagat Jebat buat ramai geram

Anak kepada pasangan, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila ini juga membuatkan ramai merasa geram dengan telatah comel Jebat menerusi video yang dimuat naik menerusi Instagram Nabila yang juga merupakan kakak kepada Neelofa.

Rata-ratanya tidak melepaskan peluang meninggalkan komen malah status Nabila yang menulis kapsyen “Ahlan wasalan ya haji…” ini turut mendapat lebih 65 ribu likes daripada netizen.

Alolo comelnya…

Sebiji anak pak Arab.. cutelah Jebat

Jebat comelnya muka..

[FOTO] “Neelofa Sangat Muke Tu Baby..”- Tular Harga Susu Mahal, Kaspyen ‘Win’ Sharnaaz Buat Ramai Gelak
Anak kepada pelakon terkenal, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila yang juga merupakan kakak kepada selebriti Neelofa sering kali menjadi perhatian apatah lagi isu harga susu Baby J juga tular baru-baru ini.

Harga susu formula yang menjadi pilihan pasangan ini buat anaknya, Jebat Jayden tular dan menjadi perbualan ramai apabila dikatakan mahal sehingga ada yang mempertikaikan.

Namun, bagi Sharnaaz asalkan tidak membazir ke arah benda yang tidak sepatutnya dia sanggup beli yang mahal dan terbaik demi makanan dan tumbesaran buat anak mereka.

Bagaimanapun, menerusi Instagram kapsyen ‘win’ mengenai susu mahal membuatkan ramai tertawa apatah lagi foto Jebat juga membuatkan mereka geram.

Susu mahal pun tak guna mummy kalau lambat…

Ada lagi tak soalan lain..kalau takde saya nak lepak2 minum shushu

Rata-ratanya turut tertawa dengan kapsyen Sharnaaz berseloroh kepada peminat anaknya itu malah netizen turut merasakan wajah Jebat juga seperti Neelofa.

Aunty Lofaa

Neefola sangat muke tu baby…

Hahaha caption perangai ea baby J ni..

Sumber: Noor Nabila, Sharnaaz Ahmad, Jebat Jayden via HCL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *