Sebut sahaja cumi cumi, pasti ramai yang mengenali dengan penyanyi, Nabila Razali yang kini semakin dikenali dalam dunia hiburan. Tidak hanya bergelar penyanyi, Nabila juga bergelar pelakon dan yang paling disukai peminat apabila dia bergandingan bersama Alif Satar menerusi drama bertajuk Hikayat Cinta Si Pematah Hati.

Bukan sekadar penyanyi, tapi Nabila juga bergelar pelakon!

Lagu cumi,cumi paling disukai ramai

View this post on Instagram

I’m in love with the view. ⛰🏔🗻

A post shared by Nur Nabila Mohd Razali (@nabila.razali) on

Namun, baru-baru ini namanya menjadi sebutan dimedia sosial hanya kerana disebabkan memuat naik foto yang dikatakan tidak sopan yang mana tidak bersesuaian dengan imej dirinya yang bertudung.

Nabila juga diminta oleh beberapa netizen untuk dia memadam foto yang kelihatan Nabila sedang posing di hadapan makanan.

Foto ini sebabkan Nabila dikritik ramai!

View this post on Instagram

Nak makan ke nak tangkap gambar? 🍕

A post shared by Nur Nabila Mohd Razali (@nabila.razali) on

Rata-rata peminatnya di Instagram memberi komen yang bagi mereka cara Nabila bergambar adalah tidak sesuai sehingga dipersoalkan kesopanan penyanyi Pematah Hati ini.

Kak labuhkan tudung akak tu..

Jaga adab sikit kak…

Peminat minta Nabila untuk memadam foto tersebut namun ada yang merasa tidak ada yang pelik dengan cara Nabila bergambar malah kelihatan biasa tapi baginya hanya orang Malaysia sahaja yang buat-buat pelik.

Ajet-ajet suci…

Sumber: IG Nabila Razali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *