Tidak disangka, lagu terbaru nyanyian penyanyi terkenal, Ayda Jebat membuatkan ramai yang jatuh cinta dengan kelainan dibawa oleh Ayda kepada peminat pada hujung tahun lepas.

Sejak Ayda memberikan bayangan single terbarunya di Instagram, sudah ramai peminat yang tidak sabar untuk mendengar lagu ciptaan Ezra Kong, Hael Husaini dan Ayda Jebat itu.

Get ready..

Bagaimanapun, Ayda mengucapkan terima kasih buat pendengar kerana kurang dari 24 jam dilancarkan, Lagu Temberang Ayda sudah trending di media sosial malah ramai yang turut menyokong berulang kali.

Malah, terbaru pula lagu Temberang sudah berada di tangga pertama di YouTube Malaysia kerana ramai yang sudah jatuh cinta dengan lagu terbaru ini.

Thank you semua!

View this post on Instagram

🍬🍭🍬🍭 Thank you semua! #Temberang trending dari semalam till now di Twitter & music video trending on Youtube! Rakan-rakan media, family, fans, artis yang support! Terima kasih. We did it guys! @xenorocks 💜 . Love semua look dalam mv Temberang? My team bagi effort tiptop! Rasa nak nangis baca comment best. Hehe! Ok! Here we go! This outfits and look memang vavavommm! Monster! Rare kan? 😏 . 🍬 Outfits @zuusaha 🍬 Stylist @abushaefhamza 🍬 Hairstylist @codychua 🍬 MUA @ynasakinah 🍬 Nails @gbeauty.my 🍬 Boots @locka.my 🍬 Dancer’s MUA @emikamomoy_mua @beauty_by_vivienti 🍬 My Girls @passiondanzstudio 🍬 MV @lensworks_production 🍬 Photo @rockinstudio . Siapa tengok music video ni banyak kali mengaku cepat! Yang belum tengok, click link on my profile! . #AydaJebat #Temberang #TemberangAydaJebat #TemberangFever #XenoRocks #AJscreamer #JanganKauTemberang #AduhAduhAbang #BanyakLagiSurprise #SilaNervous

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat) on

We did it! trending number 1 di YouTube..

Di ruangan komen, rata-rata netizen tidak melepaskan peluang memuji ‘Temberang’ Ayda yang kini sedang trending sehingga ada yang tidak dapat melupakan kelainan lirik lagu Ayda ini.

Dalam kepala hotak lagu ni play je…

Banyak kali ulang memang best

Congrats Ayda Jebat..

Sumber: IG Ayda Jebat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *