Pelakon Ayu Raudah telah selamat melahirkan cahaya mata keempat awal pagi semalam.

Berita gembira itu dikongsikan isteri pemain bola kebangsaan, Zaquan Adha itu di laman Instagrammya.

“Allah Hu Akbar !! Syukur ayu telah selamat melahirkan anak ke 4.. It’s a baby boy!Alhamdulillah…

“setiap anak ada rezeki nya dan Pengalaman setiap anak lain2 apapun Alhamdulillah Di permudahkan urusan bersalin harini, rezeki sekejap je sakit dh bersalin xsempat Doctor sambut.

Adik kepada Rozita Che Wan itu juga sempat berkongsi detik-detik cemas sebelum bersalin.

“Kali ni betul2 rasa turun tanda ,pecah ketuban , & contraction.. bukaan 3 cm -10 cm 1 jam lebih ja,maybe dah ank ke 4..

“Seblum ni baby girl mmg la senang, sblum tu 2boys dgn epidurals so xsempat nk rasa sakit.

“Suami kalau bole sumua ank dia nk suruh I ambik epidural dia x sanggup tgk ayu sakit..

“kali ni Allah bg rasa dan menikmati experiences besalin betul2 sama mcm org lain cuma cepat n sakit sekejap bersama org tersayang suami n mama bergilir gilir dkt labour room.

“ Tq sayang sentiasa ada utk ada utk I @zaqone_08. Mama of course mak sanggup buat apa saja utk anak2 dia.. betul2 dak?! Kita belum tentu lg ada utk mak kita.

“Erm.. kami xpernah merancang pun pasal Anak sesungguhnya Rancangan & Kurniaan Allah yg terbaik ,sentiasa bersyukur,” tulis Ayu.

Dalam masa yang sama, Ayu berdoa agar anak-anaknnya membesar dengan baik dan sihat.

“Semoga Anak2 ku menjadi anak2 yg soleh Dan solehah dan menjadi ladang pahala dan rezeki. Amin ya robb.
Pelengkap keluarga Zaquan Ayu,”akhiri Ayu.

Menjengah di Instagram Zaquan pula, dia ada memuat naik gambar dan status di Instagram Stories.

sumber: MH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *