Telah jadi viral satu perbualan antara sepasang kekasih yang menjadi bualan ramai. Ini apabila si lelaki telah mengirimkan wang belanja buat kekasihnya sebanyak rm600.

Yang menariknya, kata lelaki berkenaan, wang yang diberi kepada kekasih hatinya itu adalah ‘nafkah couple’.

Ini perbualan viral berkenaan:

Diruangan komen ramai netizen mula mempertikai lelaki itu kerana pemberian wang belanja yang agak banyak kepada kekasihya itu walhal belum ada ikataan yang sah lagi.

Ada juga mengatakan lebih baik kirimkan wang berkenaan kepada ibu bapanya.

Ini antara komen dari netizen:

@JuvlineBiby: “bagusnya kalau tu lelaki begini kak tp hakikatnya hemm”

@LynNaa: “Alalalaaa suwit nye nti dh kawen masuk page krt ‘salam min aku nk ceta laki aku ni x bg nafkah sejak kawen msa kapel dpt 600henget dh kawen 6 sen pun x bg’ haaa muahh cikid”

@Reen Iman: “Nnti jd mcm kawan aku, reen aku nak pnjam duit 20k ex bf aku claim balik duit2 dia lanjer aku dulu . Tu laa beringat , jadilah perempuan yg bermaruah . Ingat laki kau ke main mintak jee ??? Tepuk kepala tanya otak”

@Nur Azieranisa: “Ni kalau break ni prlu gi mahkamah ke camne? Lol”

@Ruzlinda Hamdan: “blum kawen garekkk bg nafkah kapel. da kawen sok masuk krt spenda pown kau ngungkit x beli kan”

@Puan Fizzla: “Nafkah couple konon..nafkah bila da kawin pun blom tentu ko boley bg..baru2 mmg bg semuanya kn?? Bila dah kawin, bini minta beli spende pun berkira.. pigi dahhhh”

@Noridawati Binti Awang: “Aku harap dia hulur dekat mak ayah di kampung juga. Bukan berlagak jadi pakwe paling bertanggungjawab di dunia ini. Lololololol…“

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami

Sumber : PenMerahPress

Apa kata anda?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *