Selepas memenangi rancangan realiti TV Gegar Vaganza 5 (GV5), nama Zamani Slam terus meningkat naik. Ternyata nampaknya, peminat masih sayangkan Zamani dan mahukan kariernya kembali bersinar seperti dulu.

Kini Zamani hadir dengan single terbaru bertajuk ‘Aduh’ hasil ciptaan Zamani bersama Faizal Tahir, Adib Hussin, Mike Chan, Romeo dan Karim Karam.

As what korang expected, lagu yang baru dimuat naik kat Youtubesemalam sudah pun mendapat perhatian peminat. Letop beb! Jom dengar lagunya di bawah…

Personally dengar lagu ini dapat merasakan ke-FaizalTahir-an yang sangat kuat. Sungguh berbeza dari lagu Azam Dungun, Saari Amri…”

Walaupun lagu ni baru je on air, peminat dah mula memberi komen masing-masing. Antara komen yang admin paling suka ialah daripada Kak Jah Sungai Dua ni. Lagu ni ternyata menyerlah dengan sentuhan FT.

Manakala peminat lain pulak memenuhi ruang komen di Youtube dan berharap agar lagu ini trending di media sosial. Apa lagi fans Zamani, jom viralkan lah!

Sumber: Youtube

Bagi mereka yang tertanya-tanya apa intipati lagu ini… Menurut mStar, ‘Aduh’ diinspirasikan daripada keluhan hati akibat cinta tak kesampaian yang satu ketika dulu dikaitkan dengan Zamani sendiri. Korang tahu kan siapa ‘si dia’ itu?

Sumber: Blog

Admin apa-apapun doakan semoga Zamani terus sukses dengan single terbarunya ini. Sedap teroks tau. Korang semua kena dengar!

Sumber;lobakmerah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *