Anak sulung penyanyi nombor satu negara Datuk Siti Nurhaliza Semakin hari semakin bijak dan comel, Aafiyah kelihatan sangat ceria dan gembira.Siti Aafiyah Khalid yang sudah pun berusia 1 tahun lebih kini lebih menjadi perhatian ramai kerana lebih pintar bila photoshoot..

Terbaru, gambar dan VIDEO telah di kongsikan di Instagram Dato’ Siti Tentang photoshoot untuk raya debbano Pancainder.. Alahai comelnya Aafiyah, pandai posing depan kamera yaaa..

komen warganet :

“ya Allah pintarnya anak ibu”

“Behavenya Aafiyah”

“Cantiknya baju pink sedondon”

“Ibu n anak dua2 comey sangat”

Haaaa ni pun photoshoot untuk raya Aafiyah:

Terdahulu, sempena dengan hari istimewa pada 18/5 lalu buat anak sulungnya itu, penyanyi nombor satu negara Datuk Siti Nurhaliza telah mengadakan sebuah majlis untuk menyambut hari kelahiran Aafiyah. Semakin hari semakin bijak dan comel, Aafiyah kelihatan sangat ceria dan gembira.
Berlangsung penuh meriah di Hotel Royale Chulan, Kuala Lumpur, majlis itu dihadiri oleh kenalan rapat Siti Nurhaliza dan Datuk K serta rakan artis.

Jom kita layan beberapa lagi foto momen-momen indah sekitar sambutan majlis ulang tahun pertama Siti Aafiyah dengan membaca entri ini sepenuhnya

Sumber : Instagram Ctdk dan beautifulnara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *